Ďalšou kapelou bude Queen show revival. Hudobné zoskupenie prezentuje legendárnu Britskú skupinu Queen, ktorá zožala za posledné obdobie enormný úspech aj vďaka filmu Bohemian Rhapsody.


Queenshow podáva poslucháčovi čo najvernejšie, živé, koncertné, zvukové a vizuálne prevedenie fenomenálnej britskej skupiny Queen. Ich dobre známe skladby ako Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, Under Pressure, Radio Ga Ga mnoho ďalších si vyžadujú precíznosť po hudobnej aj technickej stránke.

Preto skupina hrá na presnej kópii gitary Red Special, ktorú pre nás vo Francúzsku vyrobil gitarár Mickaël Dansan. Jedinečný gitarový zvuk dotvára efektová zostava – legendárny trebble booster Pete Cornish TB-83, The TB-83 Extra Duplex, Boss CE1, a typická britská klasika Vox AC30. Akustické piesne sú hrané rovnako ako pri skupine Queen na pôvodnej 12-strunnej akustickej gitare Ovation Pacemaker 1615. Spolu s charakteristickými kostýmami, ktoré možno vidieť na koncertoch skupiny Queen tak šou navodzuje jedinečný a energický zážitok veľmi podobný ich živým vystúpeniam. Je to pre nás nielen zábava, ale aj česť vzdať hold hviezde, ktorá si získala srdcia fanúšikov z celého sveta.